Základní škola a Mateřská škola Radostice
Škola rodinného typu – rozšířená výuka anglického jazyka – zaměření na zdravý životní styl

Jídelníček na týden 17.–21. 11. 2025

den přesnídávka oběd svačina
pondělí   VOLNO  
úterý zábrdovický chléb, celerová pomazánka, zeleninový talíř – 1,7,9 polévka rajská s rýží, šunkofleky, okurek steril., ovoce – 1,3,7 cornflakes s mlékem, ovocný talíř – 1,5,6,7,8
středa rohlík s máslem a medem, ovocný talíř – 1,7 polévka květáková, pečené kuřecí stehno, brambory, zeleninová obloha – 7 čechyňský chléb, tvarohová pomazánka s paprikou, zeleninový talíř – 1,7
čtvrtek podmáslový chléb, pomazánka ze sardinek, zeleninový talíř – 1,4,7 polévka čočková, dukátové buchtičky s vanilkovým krémem – 1,3,7 chléb Dobrák s máslem a pažitkou, zeleninový talíř – 1,7
pátek kmínový chléb, vajíčková pomazánka, zeleninový talíř – 1,3,7 polévka z dýně hokaido s krutóny, zeleninové rizoto sypané sýrem, ovoce – 1,7 vánočka (s máslem), ovocný talíř – 1,3,7

Změny vyhrazeny.

Pitný režim: voda, voda s citrónem, bylinkové a ovocné čaje, sirupy, džusy, mošt.
K přesnídávkám a svačinám je zařazováno mléko a nápoje z mléka. 

Jídla pro nás připravují Zdeňka Drábková a Iveta Cetlová.


slaná svačina, zelenina

bezmasé hlavní jídlo

sladké hlavní jídlo, sladká svačina, ovoce

masité hlavní jídlo

rybí hlavní jídlo


Denně čerstvá zelenina a ovoce. Pomazánky čerstvé (domácí).

Seznam alergenů

           
Jihomoravský kraj  MAS Bobrava   Rodiče vítáni 

MODERNIZACE ŠKOLNÍ KUCHYNĚ ZŠ A MŠ RADOSTICE

publikační systém: Synetix
©2018-2025 Základní škola a Mateřská škola Radostice