Základní škola a Mateřská škola Radostice
Škola rodinného typu – rozšířená výuka anglického jazyka – zaměření na zdravý životní styl

Jídelníček na týden 20.–24. 10. 2025

den přesnídávka oběd svačina
pondělí celozrnné špaldové lupínky s mlékem, ovocný talíř – 1,5,6,7,8 polévka rajská s rýží, čočka na kyselo, vařené vejce, chléb Dobrák, okurek, ovoce – 1,3,7 žitovec, pomazánka z ryb v tomatě, zeleninový talíř – 1,4,7
úterý podmáslový chléb, pórková pomazánka, zeleninový talíř – 1,7 zeleninový vývar s pohankou, kuřecí řízek, šťouchané brambory, zeleninová obloha – 1,3,7,9 domácí buchta s kokosem, ovocný talíř – 1,3,7
středa šlehaný tvaroh, kukuřičný plátek, ovocný talíř – 1,7 polévka mrkvová s bramborem, hovězí na žampiónech, dušená rýže – 1,7,10 slunečnicový chléb, máslo, strouhaný eidam, zeleninový talíř – 1,7
čtvrtek bulka se sezamem, žervé, zeleninový talíř – 1,7,11 polévka hrstková, těstovinový salát se zeleninou a tuňákem, ovoce – 1,3,4 jogurt, müsli, ovocný talíř – 1,5,6,7,8
pátek krupičná kaše sypaná grankem, ovocný talíř – 1,7 polévka z vaječné jíšky, vepřové maso na kmíně, brambory, zeleninová obloha – 1,3,7 velatický chléb, pomazánka s kedlubnou, zeleninový talíř – 1,7

Změny vyhrazeny.

Pitný režim: voda, voda s citrónem, bylinkové a ovocné čaje, sirupy, džusy, mošt.
K přesnídávkám a svačinám je zařazováno mléko a nápoje z mléka. 

Jídla pro nás připravují Zdeňka Drábková a Iveta Cetlová.


slaná svačina, zelenina

bezmasé hlavní jídlo

sladké hlavní jídlo, sladká svačina, ovoce

masité hlavní jídlo

rybí hlavní jídlo


Denně čerstvá zelenina a ovoce. Pomazánky čerstvé (domácí).

Seznam alergenů

           
Jihomoravský kraj  MAS Bobrava   Rodiče vítáni 

MODERNIZACE ŠKOLNÍ KUCHYNĚ ZŠ A MŠ RADOSTICE

publikační systém: Synetix
©2018-2025 Základní škola a Mateřská škola Radostice