Základní škola a Mateřská škola Radostice
Škola rodinného typu – rozšířená výuka anglického jazyka – zaměření na zdravý životní styl

Jídelníček na týden 16.–20. 6. 2025

den přesnídávka oběd svačina
pondělí listový ořechový hřeben, ovocný talíř – 1,5,7,8 polévka krupicová s vejcem, obalovaná treska s brokolicí a sýrem, bramborová kaše, červená řepa – 1,3,4,7 velatický chléb, mrkvová pomazánka, zeleninový talíř – 1,7
úterý velatický chléb, vajíčková pomazánka, zeleninový talíř – 1,3,7 polévka mrkvová, vepřový guláš, těstoviny, ovoce – 1,3,7 čokokuličky s mlékem, ovocný talíř – 1,5,7,8
středa šlehaný ochucený tvaroh, piškoty, ovocný talíř – 1,3,7 polévka květáková, bulgureto s krůtím masem sypané sýrem, okurek – 1,7 tousťáček, žervé, zeleninový talíř – 1,7
čtvrtek slunečnicový chléb, šunková pěna, zeleninový talíř – 1,7 polévka z červené čočky, těstovinový salát s mozzarellou – 1,3,7 brusinkový pletenec (s máslem), ovocný talíř – 1,3,7
pátek müsli s mlékem, ovocný talíř – 1,5,7,8 polévka z jarní zeleniny, pečené kuřecí stehno, brambory, zeleninová obloha – 1,7,9 zábrdovický chléb, tuňáková pomazánka, zeleninový talíř – 1,4,7

Změny vyhrazeny.

Pitný režim: voda, voda s citrónem, bylinkové a ovocné čaje, sirupy, džusy, mošt.
K přesnídávkám a svačinám je zařazováno mléko a nápoje z mléka. 

Jídla pro nás připravují Zdeňka Drábková a Iveta Cetlová.


slaná svačina, zelenina

bezmasé hlavní jídlo

sladké hlavní jídlo, sladká svačina, ovoce

masité hlavní jídlo

rybí hlavní jídlo


Denně čerstvá zelenina a ovoce. Pomazánky čerstvé (domácí).

Seznam alergenů

           
Jihomoravský kraj  MAS Bobrava   Rodiče vítáni 

MODERNIZACE ŠKOLNÍ KUCHYNĚ ZŠ A MŠ RADOSTICE

publikační systém: Synetix
©2018-2025 Základní škola a Mateřská škola Radostice