Jídelníček na týden 10.–14. 11. 2025
| den | přesnídávka | oběd | svačina |
|---|---|---|---|
| pondělí | jahodový jogurt, rohlík, jablko – 1,7 | polévka zeleninová s kuskusem, hrachová kaše, vepřová pečeně, velatický chléb, okurek steril. – 1,7,9 | kaiserka cereál, žervé, zeleninový talíř – 1,7,11 |
| úterý | čechyňský chléb, tvarohová pomazánka s jarní cibulkou, zeleninový talíř – 1,7 | polévka cibulová, krůtí perkelt, těstoviny, ovoce – 1,7 | krupičná kaše sypaná grankem, ovocný talíř – 1,7 |
| středa | loupáček (s máslem), ovocný talíř – 1,3,7 | polévka hrstková, květákové placičky se sýrem, bramborová kaše, zeleninová obloha – 1,3,7 | velatický chléb, pomazánka z ryb v tomatě, zeleninový talíř – 1,4,7 |
| čtvrtek | chléb Dobrák, sýrová pomazánka, zeleninový talíř – 1,7 | polévka bramboračka, králík na kari, rýže, ovoce – 1,7 | domácí perník, ovocný talíř – 1,3,7 |
| pátek | domácí pribináček, piškoty, ovocný talíř – 1,3,7 | hovězí vývar s nudlemi, milánské špagety se sójou sypané sýrem, ovesná sušenka – 1,3,5,6,7,8,9 | chléb, pomazánka s kedlubnou, zeleninový talíř – 1,7 |
Změny vyhrazeny.
Pitný režim: voda, voda s citrónem, bylinkové a ovocné čaje, sirupy, džusy, mošt.
K přesnídávkám a svačinám je zařazováno mléko a nápoje z mléka.
Jídla pro nás připravují Zdeňka Drábková a Iveta Cetlová.
|
slaná svačina, zelenina |
|
bezmasé hlavní jídlo |
|
sladké hlavní jídlo, sladká svačina, ovoce |
|
masité hlavní jídlo |
|
rybí hlavní jídlo |
Denně čerstvá zelenina a ovoce. Pomazánky čerstvé (domácí).








