Základní škola a Mateřská škola Radostice
Škola rodinného typu – rozšířená výuka anglického jazyka – zaměření na zdravý životní styl

Jídelníček na týden 21.–25. 10. 2024

den přesnídávka oběd svačina
pondělí bulka sypaná sezamem, mrkvová pomazánka, zeleninový talíř – 1,7,11 polévka cibulová, pečená treska, bramborová kaše, červená řepa – 1,4,7 velatický chléb s máslem a džemem, ovocný talíř – 1,7
úterý loupáček (s máslem), ovocný talíř – 1,3,7 polévka z vaječné jíšky, krůtí maso na kari, rýže, ovoce – 1,3,7 čechyňský chléb, tvarohová pomazánka s jarní cibulkou, zeleninový talíř – 1,7
středa rohlík, žervé, zeleninový talíř – 1,7 zeleninový vývar s ovesnými vločkami, guláš z vepřového masa, velatický chléb, ovoce – 1,7,9 bílý jogurt, cornflakes, ovocný talíř – 5,7,8
čtvrtek krupičná kaše sypaná grankem, ovocný talíř – 1,7 polévka květáková, bulgureto s kuřecím masem sypané sýrem, zeleninová obloha – 1,7 farmářský pecen, rybí pomazánka, zeleninový talíř – 1,4,7
pátek chléb Dobrák s máslem a pažitkou, zeleninový talíř – 1,7 polévka z červené čočky, sýrové placičky, brambory, zeleninová obloha – 7 vanilkový pudink s piškoty a broskví, ovocný talíř – 1,3,7

Změny vyhrazeny.

Pitný režim: voda, voda s citrónem, bylinkové a ovocné čaje, sirupy, džusy, mošt.
K přesnídávkám a svačinám je zařazováno mléko a nápoje z mléka. 

Jídla pro nás připravují Zdeňka Drábková a Jana Klimová.


slaná svačina, zelenina

bezmasé hlavní jídlo

sladké hlavní jídlo, sladká svačina, ovoce

masité hlavní jídlo

rybí hlavní jídlo


Denně čerstvá zelenina a ovoce. Pomazánky čerstvé (domácí).

Seznam alergenů

           
Jihomoravský kraj  MAS Bobrava   Rodiče vítáni 

MODERNIZACE ŠKOLNÍ KUCHYNĚ ZŠ A MŠ RADOSTICE

publikační systém: Synetix
©2018-2024 Základní škola a Mateřská škola Radostice