Základní škola a Mateřská škola Radostice
Škola rodinného typu – rozšířená výuka anglického jazyka – zaměření na zdravý životní styl

Jídelníček na týden 10.–14. 11. 2025

den přesnídávka oběd svačina
pondělí jahodový jogurt, rohlík, jablko – 1,7 polévka zeleninová s kuskusem, hrachová kaše, vepřová pečeně, velatický chléb, okurek steril. – 1,7,9 kaiserka cereál, žervé, zeleninový talíř – 1,7,11
úterý čechyňský chléb, tvarohová pomazánka s jarní cibulkou, zeleninový talíř – 1,7 polévka cibulová, krůtí perkelt, těstoviny, ovoce – 1,7 krupičná kaše sypaná grankem, ovocný talíř – 1,7
středa loupáček (s máslem), ovocný talíř – 1,3,7 polévka hrstková, květákové placičky se sýrem, bramborová kaše, zeleninová obloha – 1,3,7 velatický chléb, pomazánka z ryb v tomatě, zeleninový talíř – 1,4,7
čtvrtek chléb Dobrák, sýrová pomazánka, zeleninový talíř – 1,7 polévka bramboračka, králík na kari, rýže, ovoce – 1,7 domácí perník, ovocný talíř – 1,3,7
pátek domácí pribináček, piškoty, ovocný talíř – 1,3,7 hovězí vývar s nudlemi, milánské špagety se sójou sypané sýrem, ovesná sušenka – 1,3,5,6,7,8,9 chléb, pomazánka s kedlubnou, zeleninový talíř – 1,7

Změny vyhrazeny.

Pitný režim: voda, voda s citrónem, bylinkové a ovocné čaje, sirupy, džusy, mošt.
K přesnídávkám a svačinám je zařazováno mléko a nápoje z mléka. 

Jídla pro nás připravují Zdeňka Drábková a Iveta Cetlová.


slaná svačina, zelenina

bezmasé hlavní jídlo

sladké hlavní jídlo, sladká svačina, ovoce

masité hlavní jídlo

rybí hlavní jídlo


Denně čerstvá zelenina a ovoce. Pomazánky čerstvé (domácí).

Seznam alergenů

           
Jihomoravský kraj  MAS Bobrava   Rodiče vítáni 

MODERNIZACE ŠKOLNÍ KUCHYNĚ ZŠ A MŠ RADOSTICE

publikační systém: Synetix
©2018-2025 Základní škola a Mateřská škola Radostice