Jídelníček na týden 28. 4.–2. 5. 2025
den | přesnídávka | oběd | svačina |
---|---|---|---|
pondělí | bulka sypaná sezamem, tuňáková pomazánka, zeleninový talíř – 1,4,7,11 | polévka bramboračka, lasagne s červenou čočkou, zeleninová obloha – 1,3,7 | domácí pribináček, rohlík, ovocný talíř – 1,7 |
úterý | vánočka (s máslem), ovocný taíř – 1,3,7 | polévka česneková, rajská omáčka, masové kuličky, těstoviny, ovoce – 1,3,7 | čechyňský chléb, žervé, strouhaná gouda, zeleninový talíř – 1,7 |
středa | chléb Dobrák, mrkvová pomazánka, zeleninový talíř – 1,7 | zeleninový vývar s jáhlami, kuřecí řízek, šťouchané brambory, okurkový salát – 1,3,7,9 | čokokulličky s mlékem, ovocný talíř – 1,5,7,8 |
čtvrtek | VOLNO – STÁTNÍ SVÁTEK | ||
pátek | ŘEDITELSKÉ VOLNO |
Změny vyhrazeny.
Pitný režim: voda, voda s citrónem, bylinkové a ovocné čaje, sirupy, džusy, mošt.
K přesnídávkám a svačinám je zařazováno mléko a nápoje z mléka.
Jídla pro nás připravují Zdeňka Drábková a Iveta Cetlová.
slaná svačina, zelenina |
bezmasé hlavní jídlo |
sladké hlavní jídlo, sladká svačina, ovoce |
masité hlavní jídlo |
rybí hlavní jídlo |
Denně čerstvá zelenina a ovoce. Pomazánky čerstvé (domácí).