Základní škola a Mateřská škola Radostice
Škola rodinného typu – rozšířená výuka anglického jazyka – zaměření na zdravý životní styl

Jídelníček na týden 8.–12. 12. 2025

den přesnídávka oběd svačina
pondělí ovocný jogurt, müsli, ovocný talíř – 1,5,6,7,8 zeleninový vývar s těstovinou, treska v těstíčku se semínky, bramborová kaše, zeleninová obloha – 1,3,4,7,9,11 zábrdovický chléb, mrkvová pomazánka, zeleninový talíř – 1,7
úterý dýňová bulka, tvarohová pomazánka s jarní cibulkou, zeleninový talíř – 1,7 polévka bramboračka, kuře na paprice, těstoviny, ovoce – 1,3,7 domácí dvoubarevná buchta, ovocný talíř – 1,3,7
středa loupáček (s máslem), ovocný talíř – 1,3,7 polévka brokolicová, rizoto s vepřovým masem sypané sýrem, okurek – 1,7 řemeslná veka, lučina, kapie, zeleninový talíř – 1,7
čtvrtek slunečnicový chléb, vajíčková pomazánka, zeleninový talíř – 1,7 polévka hrstková, zapečené těstoviny s krůtím masem a brokolicí, zeleninová obloha – 1,3,7 domácí pribináček s piškoty, ovocný talíř – 1,3,7
pátek cereálie s mlékem, ovocný talíř – 1,5,6,7,8 polévka masová krémová, špenát, brambory, vařené vejce, ovoce, müsli tyčinka – 1,3,7 zábrdovický chléb, pomazánka ze sardinek, zeleninový talíř – 1,4,7

Změny vyhrazeny.

Pitný režim: voda, voda s citrónem, bylinkové a ovocné čaje, sirupy, džusy, mošt.
K přesnídávkám a svačinám je zařazováno mléko a nápoje z mléka. 

Jídla pro nás připravují Zdeňka Drábková a Iveta Cetlová.


slaná svačina, zelenina

bezmasé hlavní jídlo

sladké hlavní jídlo, sladká svačina, ovoce

masité hlavní jídlo

rybí hlavní jídlo


Denně čerstvá zelenina a ovoce. Pomazánky čerstvé (domácí).

Seznam alergenů

           
Jihomoravský kraj  MAS Bobrava   Rodiče vítáni 

MODERNIZACE ŠKOLNÍ KUCHYNĚ ZŠ A MŠ RADOSTICE

publikační systém: Synetix
©2018-2025 Základní škola a Mateřská škola Radostice