Jídelníček na týden 16.–20. 6. 2025
den | přesnídávka | oběd | svačina |
---|---|---|---|
pondělí | listový ořechový hřeben, ovocný talíř – 1,5,7,8 | polévka krupicová s vejcem, obalovaná treska s brokolicí a sýrem, bramborová kaše, červená řepa – 1,3,4,7 | velatický chléb, mrkvová pomazánka, zeleninový talíř – 1,7 |
úterý | velatický chléb, vajíčková pomazánka, zeleninový talíř – 1,3,7 | polévka mrkvová, vepřový guláš, těstoviny, ovoce – 1,3,7 | čokokuličky s mlékem, ovocný talíř – 1,5,7,8 |
středa | šlehaný ochucený tvaroh, piškoty, ovocný talíř – 1,3,7 | polévka květáková, bulgureto s krůtím masem sypané sýrem, okurek – 1,7 | tousťáček, žervé, zeleninový talíř – 1,7 |
čtvrtek | slunečnicový chléb, šunková pěna, zeleninový talíř – 1,7 | polévka z červené čočky, těstovinový salát s mozzarellou – 1,3,7 | brusinkový pletenec (s máslem), ovocný talíř – 1,3,7 |
pátek | müsli s mlékem, ovocný talíř – 1,5,7,8 | polévka z jarní zeleniny, pečené kuřecí stehno, brambory, zeleninová obloha – 1,7,9 | zábrdovický chléb, tuňáková pomazánka, zeleninový talíř – 1,4,7 |
Změny vyhrazeny.
Pitný režim: voda, voda s citrónem, bylinkové a ovocné čaje, sirupy, džusy, mošt.
K přesnídávkám a svačinám je zařazováno mléko a nápoje z mléka.
Jídla pro nás připravují Zdeňka Drábková a Iveta Cetlová.
slaná svačina, zelenina |
bezmasé hlavní jídlo |
sladké hlavní jídlo, sladká svačina, ovoce |
masité hlavní jídlo |
rybí hlavní jídlo |
Denně čerstvá zelenina a ovoce. Pomazánky čerstvé (domácí).