Jídelníček na týden 17.–21. 11. 2025
| den | přesnídávka | oběd | svačina |
|---|---|---|---|
| pondělí | VOLNO | ||
| úterý | zábrdovický chléb, celerová pomazánka, zeleninový talíř – 1,7,9 | polévka rajská s rýží, šunkofleky, okurek steril., ovoce – 1,3,7 | cornflakes s mlékem, ovocný talíř – 1,5,6,7,8 |
| středa | rohlík s máslem a medem, ovocný talíř – 1,7 | polévka květáková, pečené kuřecí stehno, brambory, zeleninová obloha – 7 | čechyňský chléb, tvarohová pomazánka s paprikou, zeleninový talíř – 1,7 |
| čtvrtek | podmáslový chléb, pomazánka ze sardinek, zeleninový talíř – 1,4,7 | polévka čočková, dukátové buchtičky s vanilkovým krémem – 1,3,7 | chléb Dobrák s máslem a pažitkou, zeleninový talíř – 1,7 |
| pátek | kmínový chléb, vajíčková pomazánka, zeleninový talíř – 1,3,7 | polévka z dýně hokaido s krutóny, zeleninové rizoto sypané sýrem, ovoce – 1,7 | vánočka (s máslem), ovocný talíř – 1,3,7 |
Změny vyhrazeny.
Pitný režim: voda, voda s citrónem, bylinkové a ovocné čaje, sirupy, džusy, mošt.
K přesnídávkám a svačinám je zařazováno mléko a nápoje z mléka.
Jídla pro nás připravují Zdeňka Drábková a Iveta Cetlová.
|
slaná svačina, zelenina |
|
bezmasé hlavní jídlo |
|
sladké hlavní jídlo, sladká svačina, ovoce |
|
masité hlavní jídlo |
|
rybí hlavní jídlo |
Denně čerstvá zelenina a ovoce. Pomazánky čerstvé (domácí).








